SKIN79 - bavlnené masky

SKIN79 je známa kórejská značka, zameraná na pleťovú kozmetiku. Na internete som našla jeden český e-shop, ktorý predáva výrobky tejto značky. Veľmi ma zaujali bavlnené masky, ktoré sú farebne odlíšené. Farby sú rovnaké ako farby ich BB krémov o ktorých som už písala. Jedna maska stojí 1,02 €ur (na e-shope si viete prepnúť medzi CZK a EUR), ale predávali zvýhodnený balíček 5 masiek za 4,08 €ur, takže akoby jedna zdarma.


 Masky ako vidíte majú prekrásne farebné obaly. Každá z nich je zameraná na určitý pleťový problém. Zelená je čistiaca, hnedá je spevňujúca, ružová je vyhladzujúca, fialová je hydratačná a oranžová je osviežujúca a revitalizujúca.

SKIN79 - I´m Purifying


Osviežujúca bavlnená maska, zabezpečujúca zdravú a čistú pokožku. Výťažky z citrónovej trávy a hrabu obyčajného upokojujú začervenanú pleť a výťažky z tymiánu a oregána napomáhajú obnoviť rovnováhu pleti.


SKIN79 - I´m Hydrating


Hydratujúca bavlnená maska zabezpečuje, aby pokožka bola jemná a žiarivá. Kyselina hyaluronová poskytuje pleti bohatú hydratáciu a udržiava ju hydratovanú po dlhú dobu a arganový olej pomáha vytvoriť hydratačnú ochrannú vrstvu.


SKIN79 - I´m Refreshing


Táto revitalizujúca bavlnená maska zabezpečuje žiarivú pleť vďaka výťažku zo slnečnicového oleja. Multivitaminy a antioxidanty obnovujú unavenú pleť a udržiavajú ju zdravú.


SKIN79 - I´m Smoothing


Táto zosvetľujúca bavlnená maska zabezpečuje vyčistenie a zosvetlenie pleti. Výťažok z limetky  zjednocuje nerovnomerný tón pleti.


SKIN79 - I´m Firming


Táto bavlnená maska so zlepšenou anti-vráskovou funkciou zabezpečuje vyhladenie textúr pleti. Kolagén a peptidy dodávajú pleti hojnú výživu a udržiavajú ju lesklú. Adenozín zase dodáva pleti vyššiu elasticitu.


Masky sa používajú rovnako ako všetky ostatné bavlnené masky. Na vyčistenú a tonerom pripravenú pleť naniesť masku a nechať ju pôsobiť cca 20 minút. Potom masku zložiť a prebytočnú esenciu vklepkať do pleti a nechať pomaly vstrebať. Najlepšie je ich používať večer pred spaním, pretože počas spánku oddychuje aj pleť a maska môže lepšie účinkovať.

Všetky masky SKIN79 majú okrem krásnych obalov aj krásnu vôňu, podobnú BB-krémom zodpovedajúcej farby.

Vaša AN:-)

No comments